R. Bergersen Sikkerhet & Design AS endrer navn og logo

Det Oslo baserte teknologi- og låsselskapet R. Bergersen Sikkerhet & Design AS endrer navn til R. Bergersen AS. Selskapet har sitt utspring fra Norsk Nøkkelservice AS i Sinsenveien og R. Bergersen AS i Trondheimsveien, og har siden 2012 vært kjent som R. Bergersen Sikkerhet & Design.

Hvorfor navnet R. Bergersen

Selskapet er i dag en betydelig aktør innenfor både adgangskontroll, låsesystemer og interiørbeslag, og har den siste tiden hatt leveranser til flere profilerte prosjekter i Oslo – bl.a Clarion Hotel The Hub, Nasjonalmuseet og Via Vika. Nå går man altså tilbake til røttene, og velger R. Bergersen som nytt navn på selskapet.

«Vi har planer om å etablere oss flere steder i Norge og bygge vår merkevare nasjonalt. Da ble det gamle navnet vårt rett og slett for langt» sier Raymond Lund, CEO i R. Bergersen. «R. Bergersen er en merkevare som er bygget gjennom nesten 50 år, og har en sterk posisjon spesielt blant arkitekter. Navnet har også betydelig kjennskap ut over Oslo, og vi valgte derfor å gå videre med R. Bergersen.»

Hva har det å si for meg?

Vi bytter firmanavn og logo, men det vil ikke ha den store betydningen for deg som kunde. Hos oss finner du fortsatt samme personale, og det samme produktsortimentet som tidligere.

Du får fortsatt den samme gode hjelpen fra våre ansatte – og utvalget av produktene som alltid har vært der.

Nettadressen vil i overgangsfasen forbli den samme som tidligere, og du vil nå finne oss på både  www.sogd.no og www.rbergersen.no

Vil du vite mer – klikk deg gjerne inn på pressemeldingen fra 04.11.2021

raymond_lund_pressemelding

Pressemelding 04.11.2021

R. Bergersen Sikkerhet & Design AS legger til rette for videre vekst, og endrer navn og logo.

 

Les hele saken her