Besøk våre butikker

Butikken på Skøyen / Harbitzalleen 19, 0275 Oslo

Butikken på Sofienberg / Trondheimsveien 47, 0560 Oslo

Vår avdeling på Sinsen / Sinsenveien 4, 0572 Oslo

Hovedlager og administrasjon

Våre butikker

R. Bergersen Sikkerhet & Design AS har siden midten av -70-tallet hjulpet våre kunder med lås og beslag. Noe av dere husker oss som R. Bergersen i Trondheimsveien, der du kan finne alt du måtte tenke på av bl.a. interiørbeslag, møbelknotter og dørhåndtak, mens andre husker oss som Sikkerhet & Design (eller kanskje som Norsk Nøkkelservice, for de som husker litt lengre tilbake i tid) i Sinsenveien, med et bredt utvalg av alle typer lås, adgangskontroller, dørautomatikk osv.

I 2020 har vi endelig tatt steget videre og etablert butikk/utsalg på Skøyen i Harbitzaleen. Dette vil være vår første butikk/utsalg der vi kombinerer det beste produktutvalget i bransjen rettet mot både forbrukermarkedet og mot det profesjonelle markedet. Vi representerer mange velrennomerte varemerker som Buster & Punch, Armac Martin, Jolie, Rocky Mountain, Turnstyle, Frost, d Line, Vipp, Salto med flere. Med dette tror vi at vi kan være med på å forme norske hus, med det beste innen sikkerhetsløsninger og beslagsløsninger, med godt design og god kvalitet.

Våre flinke ansatte vil strekke seg langt for å finne de beste løsningene for deg som kunde, enten du er ute etter et nytt dørhåndtak, eller du ser etter løsninger for sikker adgang til din bolig eller kanskje til ditt borettslag eller boligsameie.

Vi legger vekt på helheten når det gjelder sikkerhet, funksjon, farger, overflater, og selvsagt kvalitet, slik at selv de «harde og kalde» produktene fremstår på en måte som løfter inntrykket av din bolig eller din arbeidsplass. Vi står klar for å hjelpe deg med valg av løsninger, både innen design og sikkerhet.

Vi skal være en trygg og profesjonell aktør i markedet, og DU skal være trygg når du handler av oss. Dette gjør vi bl.a. gjennom vårt medlemskap i Foreningen Norske Låsesmeder, gjennom vår Miljøfyrtårnsertifisering, i samarbeid med de beste produsentene i markedet, og gjennom fortløpende kompetanseheving for alle oss i R. Bergersen Sikkerhet og Design AS.

Velkommen til oss!