Om oss

Du finner oss på tre sentrale steder i Oslo.
I 2020 åpnet vår nyeste butikk på Harbitz Torg, Skøyen. Her finner du ett bredt spektra av våre produkter både innenfor hjem og Interiør og i tillegg ett stort utvalg for proffmarkedet innenfor lås og beslag. 

I Trondheimsveien 47 finner du vår butikk og vårt showroom med en meget omfattende utstilling av mange av produktene du finner i nettbutikken med fokus på hjem og interiør og mye mer, samt en egen skiltavdeling.

I butikken i Sinsenveien 4 finner du produkter rettet mot proff-markedet og utlevering av systemnøkler.

R.Bergersen AS tilbyr sikkerhets- og beslagløsninger til private og profesjonelle kunder. Det gjøres gjennom egne butikker og internett, og gjennom egne sikkerhetskonsulenter som gjør befaringer og løsningsbeskrivelser. Sikkerhet & design har også egen montasje- og serviceavdeling i Sinsenveien 4.

R. Bergersen AS har siden etableringen i 1972 spesialisert seg på en rekke områder innen sikkerhet og dørmiljø. I løpet av disse årene har selskapet oppnådd stor tillit i markedet, og har vært leverandør til en rekke små og store prosjekter med strenge sikkerhetskrav.

Selskapet startet som en tradisjonelt mekanisk låsbedrift. I dag favner selskapet over et stort område innen lås og beslag, dørautomatikk, porttelefon og adgangskontroll. Selskapet samarbeider med ledende produsenter av produkter og sikkerhetssystemer og har mange egne agenturer for det norske markedet.

R. Bergersen AS ble etablert i 1972 og har utviklet seg å bli markedsledende spesialist innen lås og beslag til private hjem, profesjonelle bygg og ulike typer faghandel. R. Bergersen har utviklet markedets beste kunnskap og det største utvalg av beslag. Selskapet hjelper også kunder og arkitekter med skreddersydde løsninger.
Sikkerhet & Design og R. Bergersen AS har siden januar 2011 hatt felles eier, Tefor AS, som har norske eiere som har bygget opp flere virksomheter. Tefor-konsernet har siden 2014 rendyrket sine operative selskaper med følgende innretning:

R. Bergersen AS sin virksomhet er rettet mot private og profesjonelle sluttbrukere. Det vil si privatpersoner, hovedsakelig gjennom egne butikker, bedrifter, kommuner/offentlige institusjoner, boligbyggelag/sameier, entreprenører, eiendomsforvalter og arkitekter. Produktspekteret omfatter låser, beslag, elektromekaniske produkter, dørautomatikk og adgangskontroll. Selskapet har egen montasje- og serviceavdeling.

Sikkerhet & Design AS sin virksomhet er rettet mot videreforhandlere og detaljister. Det vil hovedsakelig være låsesmeder, byggevarebutikker og ulik type faghandel. Selskapet forvalter Tefor-gruppens agenturer, leverandører, logistikk, varelager og administrasjon.

De to driftsselskapene markedsføres under ett brand – R. Bergersen Sikkerhet & Design. Nettstedet sogd.no ble lansert i september 2014 med en videreføring av R. Bergersens nettbutikk med produkter, løsninger og informasjon for private og profesjonelle kunder.