Porttelefonløsninger

Porttelefon løsninger er en viktig del av adgangskontrollen, spesielt i et borettslag/sameie. Det er viktig å ha kontroll på nøkler/nøkkelbrikker og hvem som har adgang til de forskjellige dørene i bygningen, men det er også viktig å ha kontroll på hvem som ringer på. Det finnes mange forskjellige løsninger på markedet, og her er noen av punktene du bør tenke over før du velger en løsning:

Audio eller Video

De aller fleste eldre porttelefon løsninger er basert på audio, dvs. at man kan prate med den som ringer på, men ikke se vedkommende. Med en videoløsning vil du ha bedre kontroll på at den som ringer på er den han utgir seg for.

Bildelagring

Med bildelagring kan man se hvem som har ringt på når man har vært borte. Bilde av den som ringer på lagres automatisk når vedkommende trykker på «ring-på» knappen.

Mobiloverføring

Mange porttelefon løsninger kan kommunisere med beboeren gjennom en app løsning. Du vil da kunne få opp hvem som ringer på, og evt åpne opp, uansett hvor du er i verden. Dette kan være praktisk om du f.eks. skal ha besøk av håndverker men ikke har eller ikke ønsker å dele ut en ekstra hovednøkkel.

Elektronisk adgangskontroll

Enkelte porttelefon løsninger kan også fungere som adgangskontroll (elektronisk låssystem) for bygningen. Hvis du ikke allerede har installert adgangskontroll system for bygningen kan dette være verdt å vurdere.

Estetikk

En løsning er ikke bare funksjonalitet men også en viktig del av inngangspartiets estetiske uttrykk. Enkelte løsninger kan du f.eks. få i RAL farger, slik at de kan farge tilpasses resten av dørmiljøet.

Oppgradering:

Hvis du allerede har eksisterende porttelefon anlegg så kan det være mulig å foreta en oppgradering i stedet for å skifte det ut. Sjekk dette med din leverandør.

R. Bergersen Sikkerhet & Design AS har installert mange forskjellige porttelefon anlegg i borettslag, sameier, kontorer og andre næringsbygg. Inne og ute, privat eller offentlig. Vi leverer løsninger for ethvert behov. Vi leverer porttelefonløsninger fra velkjente Siedle, Aiphone og Intratone. Vi setter sikkerheten til deres beboere først. Ved valg av oss som leverandør av portelefonanlegg får dere det nyeste og beste på markedet. Alle våre løsninger har universell utforming slik at produktene passer alle brukergrupper. Det gjør at vi kan tilpasse og sette opp et anlegg tilpasset deres behov.

Vi tilbyr bl.a.

  • Stort utvalg – alle prisklasser
  • Kablet eller trådløst
  • Lyd og / eller bilde
  • Evt. integrasjon med adgangskontroll
  • Prisbelønnet utforming/design

Vi fører porttelefonanlegg fra Siedle, Aiphone og Intratone. Dette er veldig forskjellige produkter som ivaretar ethvert behov. Vi utfører service, montering og vedlikeholdsavtaler på disse anleggene.

Vi har løsninger tilpasset forskjellige behov. Ta kontakt med oss på telefon 22 04 07 50 eller send oss gjerne en e-post prosjekt@sogd.no