Næring/Entreprenør

Næring/Entreprenør

R. Bergersen Sikkerhet & Design AS leverer en rekke løsninger og tjenester til næringsbygg- prosjekter og entreprenører i samarbeid med anerkjente aktører. Vi er total leverandør innenfor lås og beslag, og vi kan levere løsninger for adgangskontroll, låssystemer, alle typer beslagsprodukter til dørmiljø, vindu, baderom, garderobe etc. samt prosjektering, rådgivning, montering og service.

 • Prosjektering
 • Lås & beslag
 • Låssystemer
 • Dørautomatikk
 • Adgangskontroll
 • Skiltproduksjon
 • Spesialproduksjon
 • Porttelefon
 • Baderomsutstyr
 • Postkasseløsninger
 • Dører
 • Serviceavtale
Næring/Entreprenør

Prosjektering

· Krav analyse
· Regelverk
· Løsningsforslag
· Prinsipptegninger
· Dørplaner og beslagslister

Vi har lang erfaring med leveranser til næringsbygg, kontormiljøer, hotell, borettslag og entreprenører. Vi utarbeider løsningsforslag som tar høyde for både tekniske krav (TEK17, FG, NS, etc), krav til funksjon og kostnadsrammer. Vi utarbeider dørplaner og beslagslister, og kan stå for den kompletter dørleveransen om det er ønskelig. Alt ut fra dine ønsker og behov.

Næring/Entreprenør

Lås og beslag

· Eget prosjekt sortiment
· Panikkbeslag (motoriserte/mekaniske)
· Norges største utvalg av dørvridere
· Stort utvalg dørstoppere
· Skjulte systemer og Pivot hengsler

Vi har markedets største utvalg av lås og beslag. I Sinsenveien finner du en mengde låskasser (elektroniske og mekaniske), låssylindere, moderne og klassiske dørvridere, panikkbeslag og hengelåser med tilhørende låsebeslag, luftebeslag og mange flere produkter rettet opp mot proff- og prosjektmarkedet. I vår avdeling i Trondheimsveien finner du mengder av møbelbeslag, dørvridere og andre interiørprodukter for både prosjekt og privatmarkedet.

Næring/Entreprenør

Låssystemer

· Egen låssystemavdeling
· Mekaniske og elektroniske låssystemer
· Markedets lengste systemlås patent
· 48t leveringsgaranti (egne regler gjelder)
· Egen nøkkelproduksjon

Vi har et bredt utvalg av tradisjonelle mekaniske låser og elektroniske låssystemer med større fleksibilitet. Låser finnes i mange varianter, størrelser og kommer med tilhørende sluttstykker konstruert for å motstå innbruddsforsøk. Hver dør har ulike tykkelser og ulike krav til sikkerhet. Vi leverer til nye prosjekter, men vi har også serviceavtaler og etter-leveranser til eksisterende systemer.

Næring/Entreprenør

Dørautomatikk

· Dørpumper og elektriske døråpnere
· Universell utforming
· Tilfredsstiller Tek-17 krav
· Godkjent for branndører
· Kan integreres med adgangskontroll

Vi tilbyr våre kunder systemer for automatisk åpning, lukking og avlåsning av dører. I bygg der det ferdes mange personer slik som i næringsbygg stilles det egne bygg-tekniske krav til rømningsveier, funksjon og brukervennlighet. Ting som må tas stilling til i en byggeprosess eller ferdigstillelse av byggeprosjekt. Med dørautomatikk får du et driftssikkert system som sikrer tilgjengeligheten for alle brukergrupper

Næring/Entreprenør

Adgangskontroll

· Sikker lagring (virtuell server)
· Enkel installasjon (ingen kabling)
· Enkel administrasjon
· Stor montør-/service avdeling
· Gjennomprøvde løsninger

Med våre mange ulike løsninger innen adgangskontroll kan vi tilpasse kundens ønsker og behov for avlåsning. Enten det gjelder privatbolig, flermannsboliger, borettslag eller ulike offentlige bygg. Vi kartlegger behov og leverer og utfører service på valgte adgangssystemer, slik at du kan forholde deg til en leverandør. Tilgangslistene kan lagres på sikre servere slik at man har full kontroll på administrasjon av tilganger.

Næring/Entreprenør

Skiltproduksjon

· Stort utvalg
· Egen skiltproduksjon
· Rask levering

Som totalleverandør tilbyr vi også skilt og folie. Hos oss finner du skilt til hjemmet, informasjonskilt til bruk i offentlige rom, husnummer og standard HMS skilt. Ønsker du reklame-folie til dører, utstillinger, biler eller andre flater lager vi dette også. Alt av skilt og folie produseres lokalt i vår skiltavdeling i Trondheimsveien.

Næring/Entreprenør

Spesialproduksjon

· Eget verksted
· Utstansing og klipping
· Gravering
· Lakkering
· Dragrep på mål

Mange løsninger krever spesialtilpasninger, og vi har eget verksted for produksjon av spesialbeslag, langskilt, dekkplater etc. og gravering. Vi har også et eget lakkeringsverksted for de som har spesielle fargeønsker. Vi har også et eget konsept for dragrep på mål, hvor vi kutter drastangen i akkurat den lengden du ønsker. Våre spesialtjenester er ofte det som skal til for å få akkurat det produktet kunden ønsker.

Næring/Entreprenør

Porttelefon

· Kablet eller trådløst (GSM basert)
· Audio og/eller Video
· Integrasjon med adgangskontroll
· Prisbelønnet utforming/design

Vi leverer porttelefonløsninger fra velkjente merker. Vi setter sikkerheten til deres beboere først. Ved valg av oss som leverandør av porttelefonanlegg får dere det nyeste og beste på markedet. Alle våre løsninger har universell utforming slik at produktene passer alle brukergrupper. Det gjør at vi kan tilpasse og sette opp et anlegg tilpasset deres behov.

Næring/Entreprenør

Baderomsutstyr

· Holdbarhet (rustfritt, syrefast stål)
· Slitestyrke
· Innfelt eller utenpåliggende
· Tidløst design
· Smarte løsninger

I prosjekter stilles det store og differensierte krav til baderomsutstyr. Omfattende bruk og hyppig renhold stiller krav til både mekanikk og overflater, holdbarhet og design. Vi leverer et komplett sortiment for bad og sanitæranlegg til prosjektmarkedet, og vi leverer produkter som er beregnet for denne type bruk.

Næring/Entreprenør

Postkasseløsninger

· Enkle postkasser (inne/ute)
· Postkasse anlegg
· Mekanisk eller elektronisk lås
· Integrert med adgangssystem
· Stort utvalg

Vi leverer mange ulike postkassesystemer fra ulike leverandører til bruk inne i gang/oppganger eller til bruk i ute. Innfelt eller utenpåliggende, moderne eller klassiske. Flere av våre postkasseanlegg kan kobles opp mot et mekanisk nøkkelsystem eller for en av våre elektroniske alternativer. Enkelt for beboer og enkelt for deg som administrator.

Næring/Entreprenør

Dører

· Kan levere alle typer dører
· Tre, stål, aluminium
· Prosjektering
· Levering
· Montering

I mange prosjekter er dørene allerede levert, og vi leverer utstyr og beslag. I andre tilfeller ønsker kunden å få levert alt gjennom samme leverandør. Dette reduserer administrasjon for kunden og evt. feilkilder i prosjektet. Vi kan levere dører fra alle dørleverandører, og bistår gjerne med denne tjenesten for kunden om det er ønskelig.

Næring/Entreprenør

Serviceavtale

· Adgangskontroll
· Porttelefon
· Dørautomatikk og dørlukkere
· Låsesystemer
· 24/7 låsesmed tjenester

Vi tilbyr våre kunder forhåndsdefinerte serviceavtaler som vi tilpasser deres behov og ønsker. Vi utfører service på adgangskontroll, dørautomatikk, låssystemer, porttelefon anlegg, dørlukkere og brannvern. Det er store fordeler ved inngåelse av en serviceavtale; forlengelse av levetiden på de ulike produktene som er satt opp, samt forutsigbare og lavere kostnader over tid.

Er det ønskelig med en brosjyre relatert til næring/entreprenør kan du laste den ned her