Borettslag og sameier

Borettslag / Sameier

Som totalleverandør vet vi hva som kan være fornuftig av produkter og løsninger i et borettslag. Vår egen prosjektavdeling jobber hver eneste dag med å finne optimale løsninger tilpasset kundenes behov og budsjett. Vi har et meget omfattende utvalg innen beslag, låser og adgangskontroll.

Vi leverer:

· Adgangskontroll
· Porttelefon
· Dørautomatikk
· Låser og låssystem
· Ringeklokker
· Postkasser / Postkasseanlegg
· Skilt
· Dør og vindu beslag
· Låsesmed tjenester
· Alarm og brannvern
· Service og vedlikehold

Borettslag og sameier

Adgangskontroll

· Sikker lagring (virtuell server)
· Enkel installasjon ( ingen kabling )
· Enkel administrasjon
· Stor montør/serviceavdeling
· Spesialtilpassing av beslag/dekkplater

Trygghet for alle brukere – med eller uten nøkler. Med våre mange ulike løsninger innen adgangskontroll kan vi tilpasse kundens ønsker og behov for avlåsning. Enten det gjelder privatbolig, flermannsboliger, borettslag eller ulike offentlige bygg. Vi kartlegger behov og leverer og utfører service på valgte adgangssystemer, slik at du kan forholde deg til en leverandør. Spør oss om adgangskontroll og vi bistår i valget.

Borettslag og sameier

Porttelefon

· Stort utvalg – alle prisklasser
· Kablet eller trådløst
· Lyd og / eller bilde
· Kan integreres med adgangskontroll
· Prisbelønnet utforming/design

Vi leverer porttelefonløsninger fra velkjente Siedle, Aiphone og Intratone. Vi setter sikkerheten til deres beboere først. Ved valg av oss som leverandør av portelefonanlegg får dere det nyeste og beste på markedet. Alle våre løsninger har universel utforming slik at produktene passer alle brukergrupper. Det gjør at vi kan tilpasse og sette opp et anlegg tilpasset deres behov.

Borettslag og sameier

Dørautomatikk

· Dørpumper og elektriske døråpnere
· Kvalitet og design
· Åpne eller skjulte løsninger
· Kan fargetilpasses dørmiljøet
· Kan integreres med adgangskontroll

Vi tilbyr våre kunder systemer for automatisk åpning, lukking og avlåsning av dører. I bygg der det ferdes mange personer slik som i næringsbygg stilles det egne byggtekninske krav til rømningsveier, funksjon og brukevennlighet. Ting som må tas stilling til i en byggeprosess eller ferdigstillelse av byggeprosjekt. Med dørautomatikk får du et driftsikkert system som sikrer tilgjengeligheten for alle brukergrupper.

Borettslag og sameier

Låser & låsesystem

· Alle typer låser
· Egen nøkkelproduksjon
· Egen låssystem avdeling
· Systemnøkler på 48 timer

Vi har et bredt sortiment av mekaniske låser for privat og nærings livmarkedet. Låser finnes i mange varianter, størrelser og kommer med tilhørende sluttstykker konstruert for å motstå innbruddsforsøk. Hver dør har ulike tykkelser og ulike krav til sikkerhet – Hva trenger dere? Vi hjelper dere gjerne med å finne nye låser til deres dørblad. Kom innom oss eller snakk med en av våre dyktige låsesmeder og montører.

Borettslag og sameier

Ringeklokker

· Stort utvalg – alle prisklasser
· Kablet eller trådløst
· Til fellesanlegg eller private dører
· Innovative løsninger
· Godt design

Vi har et stort utvalg ringeklokker, trådløse eller for oppkobling med ledning. Vi selger også løse ringeknapper i moderne, tidløse og klassisk utførelse, slik at hver beboer kan få det uttrykket de selv ønsker på sitt inngangsparti.

Borettslag og sameier

Postkasser / postanlegg

· Stort utvalg
· Innendørs og utendørs
· Mekanisk eller elektronisk lås
· Kan integreres med adgangskontroll

Vi leverer mange ulike postkassesystemer fra ulike leverandører til bruk inne i gang/oppganger eller til bruk i ute. Innfelt eller utenpåliggende, moderne eller klassiske. Flere av våre postkasseanlegg kan kobles opp mot et mekanisk nøkkelsystem eller for en av våre elektroniske alternativer. Enkelt for beboer og enkelt for deg som administrator.

Borettslag og sameier

Skiltproduksjon

· Stort utvalg
· Egen skiltproduksjon
· Rask levering

Som totalleverandør tilbyr vi også skilt til boligen, sameiet eller fellesrom. Hos oss finner du skilt til hjemmet, informasjonskilt til bruk i offentlige rom, husnummer og standard HMS skilt. Alt lages lokalt i vår skiltavdeling i Trondheimsveien.

Borettslag og sameier

Dør & vindubeslag

· Norges største utvalg
· Dørhåndtak og tilbehør
· Alle farger og stilarter
· Eget verksted for spesialløsninger
· Spesialtilpassede dørskilt

Vi tilbyr alt innen lås og beslag. I vår avdeling i Sinsenveien finner du en mengde låskasser (elektroniske og mekaniske), låssylindere, moderne og klassiske dørvridere, panikkbeslag og hengelåser med tilhørende låsebeslag, luftebeslag og mange flere produkter rettet opp mot proffmarkedet. I vår avdeling i Trondheimsveien finner du mengder av møbelbeslag, dørvridere og interiørprodukter beregnet for deg som privat kunde.

Borettslag og sameier

Låsesmed tjenester

· 24 timers vakttelefon
· Alltid tilgjengelig
· Godkjente og faglærte låsesmeder

Vi tilbyr 24 timers låsesmedvakt – en enkel måte å få rask hjelp hvis uhellet er ute. Våre dyktige godkjente låsesmeder rykker ut døgnet rundt, også i helger og på helligdager.

Borettslag og sameier

Alarm & brannvern

· FG godkjent – grad 2
· Oppfyller alle krav til brannalarm i TEK-17 ( for bolig )
· Patentert trådløs teknologi
· Ingen månedlige kostnader

Gjennom Elotec Ajax tilbyr vi et lekkert og helhetlig boligalarmsystem med innbrudd, brann, vann og smarthusfunksjoner. Brannalarm pakken leveres med en egen trådløs multidetektor, som reagerer på både varme, røyk og branngass (CO). Elotec Ajax er kåret til «verdens beste sikkerhetssystem» på sikkerhetsbransjens største messe IFSEC. Vi kartlegger dine behov, foretar installasjon og kan også foreta jevnlig etterkontroll.

Borettslag og sameier

Service &  vedlikehold

· Adgangskontroll
· Porttelefon
· Dørautomatikk og dørlukkere
· Låsesystemer
· Brannvern

Vi tilbyr våre kunder forhåndsdefinerte serviceavtaler som vi tilpasser deres behov og ønsker. Vi utfører service på adgangskontroll, dørautomatikk, låssystemer, porttelefon anlegg, dørlukkere og brannvern. Det er store fordeler ved inngåelse av en serviceavtale; forlengelse av levetiden på de ulike produktene som er satt opp, samt forutsigbare og lavere kostnader over tid.

Ønsker du kontakt med oss på vegne av ditt borettslag eller sameie anbefaler vi dere å ta kontakt med oss i Sinsenveien 4, 0572 OSLO · send oss gjerne en henvendelse til prosjekt@sogd.no eller ring oss på vår alltid døgnåpen telefon 22 04 07 50

I butikken i Sinsenveien kan vi vise til en rekke løsninger tilpasset boliger, sameier og borettslag. Her stiller vi ut en rekke produkter slik at du som kunde kan komme i åpningstiden for en uformell prat eller bare for en kikk.