Adgangskontroll

Trygghet for alle brukere – med eller uten nøkler. Med våre mange ulike løsninger innen adgangskontroll og porttelefon kan vi tilpasse kundens ønsker og behov for avlåsning. Enten det gjelder privatbolig, flermannsboliger, borettslag eller ulike offentlige bygg.

Vi kartlegger behov og leverer og utfører service på valgte adgangssystemer og porttelefonsystemer, slik at du kan forholde deg til en leverandør.

TOTALLEVERANDØR – BRED KOMPETANSE – KVALITETSPRODUKTER

Vennligst kontakt meg.

Jeg vil gjerne vite mer om adgangskontroll og deres løsninger

[wpforms id=”88336″ title=”false” description=”false”]

Løsninger fra Salto

Porttelefonløsning fra AIPHONE

Elektronisk lås fra YALE DOORMAN

Adgangskontroll/porttelefoner fra SIEDLE

Fingeravtrykksleser fra EKEY

Elektronisk lås fra Easy Access

Porttelefonløsning fra INTRATONE

Adgangskontroll fra Danalock

RB NøkkelApp

Vi bistår med adgangskontroll

Etter mer enn 40 år på markedet vet vi hva som skal til for å møte kundens behov, enten det handler om sikkerhet, funksjonalitet eller design – eller alt på en gang. Vi har løsninger for privatboliger, flermannsboliger, borettslag, offentlige bygninger og hoteller. I tillegg er vi en av få Salto Premium-partnere i Norge. 

Spør oss gjerne om adgangskontroll, så bistår vi i valget. Kontakt oss på telefon 22040750 eller send en e-post til prosjekt@sogd.no. Du er også hjertelig velkommen innom butikken for en hyggelig prat. 

SALTO adgangskontroll

SALTO er en ledende global leverandør av adgangskontroll. Deres løsninger er både robuste, fleksible og sikre. R. Bergersen Sikkerhet og Design er SALTO Premium Partner i Norge. 

Løsningene fra SALTO er spesielt godt egnet for borettslag, sameier, hoteller og offentlige næringsbygg hvor sikkerhet og kontroll står sentralt. Alle brukerdata lagres på en virtuell server i sikre omgivelser, og administrasjon kan gjøres av vår IT-avdeling eller av den enkelte bruker gjennom en USB plug-in. 

SALTO kan integreres mot porttelefon løsninger og elektroniske dørlukkere. Løsningen krever lite kabling og er derfor enkel og rimelig å installere. 

Høydepunkter:

  • Sikker lagring av brukerdata
  • Mulighet for administrasjon via app
  • Enkel administrasjon
  • Driftssikker løsning
  • Kan integreres mot eksisterende løsninger

Slik defineres tilganger

Ved oppstart av prosjektet settes det opp et skjema med oversikt over hvem som skal ha adgang til hvilke dører. Oversikten legges inn i et lukket system hos R. Bergersen Sikkerhet og Design som administrerer løsningen. Dersom det er ønskelig er det også mulig å administrere løsningen selv, ved hjelp av en datamaskin og USB-nøkkel.

Hvordan skaffe nye nøkkelbrikker?

Hvis en beboer i et borettslag ønsker flere nøkler, skal dette tas via styret. Styret bestiller nøkler fra R. Bergersen Sikkerhet og Design med navnet og passordet til beboeren, og beboer henter og betaler nøkkelbrikken selv i våre lokaler i Sinsenveien 4. Beboere kan henvende seg i kassen.

Hva hvis beboeren mister nøkkelbrikken sin?

Dersom en beboer i et borettslag mister nøkkelen sin, må vedkommende gi beskjed til styret så snart som mulig. Styret kontakter R. Bergersen Sikkerhet og Design for sperring av nøkkelbrikke. Informasjonen om dette ligger i den nye brikken, og ved første gangs bruk vil informasjonen overføres til veggleseren/døren. 

Etter dette kan ikke den sperrede nøkkelbrikken brukes lenger. Dersom borettslaget har flere ytterdører bør styret aktivisere alle ytterdørene med nøkkelbrikken før den nye nøkkelen utleveres til beboeren. 

Offline eller online?

Velg online løsning for at alle ytterdører automatisk skal oppdateres ved sperring av nøkkelbrikker. Løsningen kommuniserer over mobilnettet med R. Bergersen Sikkerhet og Design, og dørene er til enhver tid oppdatert med gjeldende tilgangsrettigheter. 

Kanskje du også er interessert i? Knotter og håndtak

Besøk butikken vår for inspirasjon

Dersom du vil ta en nærmere titt på produktene våre, kan du besøke oss i Trondheimsveien 47. Her har vi en bred utstilling av vårt varesortiment. Ta også gjerne kontakt med en av våre ansatte for råd og veiledning. Vi ser frem til å høre fra deg!