Adgangskontroll

Trygghet for alle brukere – med eller uten nøkler. Med våre mange ulike løsninger innen adgangskontroll og porttelefon kan vi tilpasse kundens ønsker og behov for avlåsning. Enten det gjelder privatbolig, flermannsboliger, borettslag eller ulike offentlige bygg.

Vi kartlegger behov og leverer og utfører service på valgte adgangssystemer og porttelefonsystemer, slik at du kan forholde deg til en leverandør.

TOTALLEVERANDØR – BRED KOMPETANSE – KVALITETSPRODUKTER

Vennligst kontakt meg.

Jeg vil gjerne vite mer om adgangskontroll og deres løsninger
  Løsninger fra Salto

  Porttelefonløsning fra AIPHONE

  Elektronisk lås fra YALE DOORMAN

  Adgangskontroll/porttelefoner fra SIEDLE

  Fingeravtrykksleser fra EKEY

  Elektronisk lås fra Easy Access

  Porttelefonløsning fra INTRATONE

  Adgangskontroll fra Danalock

  RB NøkkelApp

  Vi bistår med adgangskontroll

  Etter mer enn 40 år på markedet vet vi hva som skal til for å møte kundens behov, enten det handler om sikkerhet, funksjonalitet eller design – eller alt på en gang. Vi har løsninger for privatboliger, flermannsboliger, borettslag, offentlige bygninger og hoteller. I tillegg er vi en av få Salto Premium-partnere i Norge. 

  Spør oss gjerne om adgangskontroll, så bistår vi i valget. Kontakt oss på telefon 22040750 eller send en e-post til prosjekt@sogd.no. Du er også hjertelig velkommen innom butikken for en hyggelig prat. 

  SALTO adgangskontroll

  SALTO er en ledende global leverandør av adgangskontroll. Deres løsninger er både robuste, fleksible og sikre. R. Bergersen Sikkerhet og Design er SALTO Premium Partner i Norge. 

  Løsningene fra SALTO er spesielt godt egnet for borettslag, sameier, hoteller og offentlige næringsbygg hvor sikkerhet og kontroll står sentralt. Alle brukerdata lagres på en virtuell server i sikre omgivelser, og administrasjon kan gjøres av vår IT-avdeling eller av den enkelte bruker gjennom en USB plug-in. 

  SALTO kan integreres mot porttelefon løsninger og elektroniske dørlukkere. Løsningen krever lite kabling og er derfor enkel og rimelig å installere. 

  Høydepunkter:

  • Sikker lagring av brukerdata
  • Mulighet for administrasjon via app
  • Enkel administrasjon
  • Driftssikker løsning
  • Kan integreres mot eksisterende løsninger

  Slik defineres tilganger

  Ved oppstart av prosjektet settes det opp et skjema med oversikt over hvem som skal ha adgang til hvilke dører. Oversikten legges inn i et lukket system hos R. Bergersen Sikkerhet og Design som administrerer løsningen. Dersom det er ønskelig er det også mulig å administrere løsningen selv, ved hjelp av en datamaskin og USB-nøkkel.

  Hvordan skaffe nye nøkkelbrikker?

  Hvis en beboer i et borettslag ønsker flere nøkler, skal dette tas via styret. Styret bestiller nøkler fra R. Bergersen Sikkerhet og Design med navnet og passordet til beboeren, og beboer henter og betaler nøkkelbrikken selv i våre lokaler i Sinsenveien 4. Beboere kan henvende seg i kassen.

  Hva hvis beboeren mister nøkkelbrikken sin?

  Dersom en beboer i et borettslag mister nøkkelen sin, må vedkommende gi beskjed til styret så snart som mulig. Styret kontakter R. Bergersen Sikkerhet og Design for sperring av nøkkelbrikke. Informasjonen om dette ligger i den nye brikken, og ved første gangs bruk vil informasjonen overføres til veggleseren/døren. 

  Etter dette kan ikke den sperrede nøkkelbrikken brukes lenger. Dersom borettslaget har flere ytterdører bør styret aktivisere alle ytterdørene med nøkkelbrikken før den nye nøkkelen utleveres til beboeren. 

  Offline eller online?

  Velg online løsning for at alle ytterdører automatisk skal oppdateres ved sperring av nøkkelbrikker. Løsningen kommuniserer over mobilnettet med R. Bergersen Sikkerhet og Design, og dørene er til enhver tid oppdatert med gjeldende tilgangsrettigheter. 

  Kanskje du også er interessert i? Knotter og håndtak

  Besøk butikken vår for inspirasjon

  Dersom du vil ta en nærmere titt på produktene våre, kan du besøke oss i Trondheimsveien 47. Her har vi en bred utstilling av vårt varesortiment. Ta også gjerne kontakt med en av våre ansatte for råd og veiledning. Vi ser frem til å høre fra deg!