Adgangskontroll

Trygghet for alle brukere – med eller uten nøkler. Med våre mange ulike løsninger innen adgangskontroll kan vi tilpasse kundens ønsker og behov for avlåsning. Enten det gjelder privatbolig, flermannsboliger, borettslag eller ulike offentlige bygg. Vi kartlegger behov og leverer og utfører service på valgte adgangssystemer, slik at du kan forholde deg til en leverandør. Spør oss om adgangskontroll og vi bistår i valget.

· Sikker lagring (virtuell server)
· Enkel installasjon ( ingen kabling )
· Enkel administrasjon
· Stor montør/serviceavdeling
· Spesialtilpassing av beslag/dekkplater

Salto Adgangskontroll

Salto er en ledende global leverandør av adgangskontroll, og leverer løsninger som er både robuste, fleksible og sikre. Løsningene er spesielt egnet for borettslag, sameier, hoteller og andre næringsbygg hvor sikkerhet og kontroll står sentralt. Alle brukerdata lagres på en virtuell server i sikre omgivelser, og administrasjon kan gjøres av vår IT-avdeling eller av den enkelte bruker gjennom en USB plug-in. Løsningen kan integreres mot porttelefonløsninger og elektroniske dørlukkere. Løsningen krever lite kabling, og er derfor enkel og rimelig å installere. R. Bergersen Sikkerhet & Design er SALTO Premium Partner i Norge.

En elektronisk adgangskontroll rettet opp mot alle typer bygg. Leveres i mange sammensetninger av produkter og løsninger for å sikre ditt bygg enkelt, innovativt, sikkert og rimelig.

– Sikker lagring, all brukerdata lagres på en virtuell server i sikre omgivelser
– Mulighet for App administrasjon
– Enkel administrasjon. Kan administreres av vår IT-avdeling eller av den enkelte bruker gjennom en USB plug-in
– Driftssikker løsning
– Kan integreres mot porttelefonløsninger og elektroniske dørlukkere

Salto systemet består av:

Elektronisk låskasse og sluttstykke 

 

Veggleser – Denne plasseres ved ytterdøren i bygg, ved garasjeporter og evt. andre områder med høy trafikk, og benyttes av beborere med brikke for å låse opp døren.

Dørvrider (langskilt) – Disse benyttes i på alle dørblad i fellesområder, som feks. boder, garasjeanlegg, hall. Det gir den som har ansvaret kontroll over tilganger til de ulike dørene. Dørene åpnes ved hjelp av brikke, men det er også mulighet for styret å benytte vanlig systemnøkkel  på disse dørene hvis man skulle ønske det.

 

Nøkkelbrikker – Disse er basert på RFID-teknologi, og inneholder blant annet informasjon om hvilke dører som skal kunne låses opp.

 

 

Hvordan defineres tilganger

Ved oppstart settes det opp i et skjema hvilke beboere som skal ha tilgang til hvilke dører, og hvor mange brikker som skal utstedes til hver enkelt beboer. Dette legges så inn i et “lukket” system hos R. Bergersen Sikkerhet & Design som administrerer løsningen. Det er også mulig å selv administrere løsningen av borettslaget eller eier av systemet, ved hjelp av en tilgjengelig datamaskin og en USB-nøkkel, om dette skulle være ønskelig.

Hvordan skaffe nye nøkkelbrikker? 

Hvis en beboer ønsker flere nøkler, så skal dette tas via styret – Styret bestiller nøkkelbrikker fra R. Bergersen Sikkerhet & Design med navn/passord til beboer, og beboer henter og betaler nøkkelbrikken sin selv hos R. Bergersen Sikkerhet & Design i Sinsenveien 4 – henvend dem i kassen.

Hvis en beboer mister en nøkkelbrikke

Hvis en nøkkelbrikke mistes så må vedkommende gi beskjed til styret. Styret vil ta kontakt med R. Bergersen Sikkerhet & Design for sperring av brikke.  Informasjon om dette ligger i den nye brikken, og ved første gangs bruk vil informasjonen overføres til veggleseren/døren. Den sperrede nøkkelbrikken vil deretter ikke kunne benyttes. Dersom boenheten har flere ytterdører bør styret aktivisere alle ytterdørene  med nøkkelbrikken, før den nye nøkkelbrikken utleveres til beboer.

Offline/ online

Dersom du ønsker at alle ytterdører skal oppdateres automatisk ved sperring av nøkkelbrikker, så kan kunde velge en online løsning. Løsningen kommuniserer da over mobilnettet med R. Bergersen Sikkerhet & Design, og dørene er til enhver tid oppdatert med gjeldende tilgangsrettigheter.

Teknisk informasjon

SALTO Adgangskontroll er basert på berøringsfri RFID – teknologi som Mifare/ DESFire, HID iClass, Legic, Picopass o.l.

Mifare/DESFire ansees som meget brukervennlig, fleksibel og slitesterk teknologi, og danner rammen for en sikker, robust, innovativ og brukervennlig løsning.

VITE MER! Ta kontakt med vår prosjektavdeling på tel 22 04 07 50 – eller epost: prosjekt@sogd.no