Knotter og håndtak

Knotter og håndtak er både praktiske og dekorative, men hvorfor stoppe der? Vi har unike og kreative håndtak som tilfører interiøret ditt det lille ekstra du alltid har ønsket deg.

Med våre knotter og håndtak kan du skape en helt unik stil i ditt hjem. Mange tenker stort når de designer hjemmet sitt: Hvordan skal sofaen se ut? Og hvilke farger skal vi ha på veggene? Men det er i detaljene du virkelig kan skape en lekker og gjennomført stil.

Håndtak og knotter – små detaljer, store forskjeller

Ved å skifte ut gamle knotter og håndtak kan du skape et personlig preg som gjør et hus til et hjem. Dette er også en flott måte å gi nytt liv til eldre møbler. 

Store valgmuligheter

Hos R. Bergersen AS finner du et stort utvalg knotter og håndtak i mange farger, sorter, materialer og former, fra rustfritt stål, til elegant, børstet gull og glattpolert hvitt. 

Bla deg gjennom sortimentet, eller les videre for å bli inspirert. 

En gjennomført stil fra ytterst til innerst 

Skal du skifte ut standardknottene som fulgte med et møbel? Da har du virkelig sjansen til å slippe kreativiteten løs, og skape din helt unike stil. I vår nettbutikk finner du håndtak i mange forskjellige utforminger til skap, skuffer, kommoder og nattbord. 

Vi har blant annet:

  • Knotter
  • Håndtak
  • Bakplater
  • Knotter, knagger og knaggrekker

Ønsker du knotter med blomstermotiv? Eller et håndtak i rustfritt stål? Eller lekre knotter og håndtak i gull med matchende bakplate? Dette, og mye mer, finnes i vårt sortiment. 

Håndtak, knotter, kroker og knagger

Vi har både håndtak og knotter, knagger og kroker i samme stil, slik at du kan tenke helhetlig når du skal designe hjemmet ditt. Dermed kan du skape en gjennomført stil – i alle rom og fra ytterst til innerst hvis du skulle ønske det. Du har vel ikke gått glipp av utvalget av dørhåndtak til ytterdør og annet beslag utendørs?

Slik kan du skape et nytt kjøkken

Nordmenn elsker å fornye kjøkken, og det er ikke så rart. Kjøkkenet kalles gjerne for husets hjerte og er et naturlig samlingssted for hele familien. Derfor velger mange å investere litt ekstra her, for å skape et praktisk og hyggelig rom som alle kan trives i. 

Våre enkle kjøkken-tips

I noen tilfeller er det nødvendig å totalrenovere, spesielt hvis ditt kjøkken er gammelt og svært preget av slitasje. Dersom slitasjen bare er på overflaten, finnes det mange enklere løsninger til lavere pris som fortsatt kan skape en stor forandring. 

Du kan:

  • Male veggene
  • Skifte ut gamle kjøkkenfronter eller male dem i friske farger
  • Skifte ut gamle knagger, knotter og håndtak på kjøkken
  • Investere i nytt interiør, som brødbokser og kjøkkenhåndkle
  • Bytte ut kjøkkendør og dørhåndtak

Skal du renovere kjøkken? Husk å sjekke Byggteknisk forskrift for krav til kjøkkenrom

Nye møbelhåndtak

Mange velger å gi nytt liv til gamle møbler ved å pusse dem, male og sette på nye knotter og håndtak. Dette er et godt grep som ikke bare er godt for lommeboka, men også miljøet. 

Mye å velge mellom

I vårt utvalg er det flere møbelhåndtak til både nytt og eldre møblement. Vi har sørget for god innfestning slik at våre håndtak passer til de fleste dørblad, og for at det ikke skal være nødvendig å etterstramme før om mange år. 

Her er noen av mulighetene du kan velge mellom hos R. Bergersen AS:

Gull og messing

Gull og messing er populære valg, år etter år. Akkurat nå er det mange som kombinerer gull og messing med pastellfarger, noe som skaper et moderne og romantisk uttrykk. 

Elegant

Du kan også kombinere gull med en helhvit eller bakgrunn for et elegant design. Dette funker like godt på kjøkkenet som på badet. 

Rustikke knotter

Rustikk kan være alt fra landlig eleganse til industrielt uttrykk. Vi har knotter i tre, stein og glass som gir en rustikk stil. Den rustikke stilen passer både i byen og på landet, og skaper en hjemmekoselig og trendy atmosfære. 

Industrielt

Rustikk kan også fremheves med detaljer i matt sort, og dette vil i så fall forsterke det industrielle uttrykket. 

Knotter og håndtak i rustfritt stål

En finish av rustfritt stål gir interiøret ditt et klassisk og tidløst uttrykk, og kan kombineres med de aller fleste farger og teksturer. 

Stilrent

Vi kan tilby både håndtak, knotter, knagger og kroker i rustfritt stål, perfekt for deg som ønsker et stilrent og lekkert miljø hjemme. 

Eksotisk og varmt interiør

Vil du heller å gå for det eksotiske og mørke? Da kan du sjekke ut knotter i antikk messing, terrakotta eller farget glass. 

Varme toner

Er du ute etter varmere toner kan du også prøve deg fram med knotter og dørhåndtak i gull. Dette vil framheve elegansen i interiøret. 

PVD-behandlede produkter

Farger er i vinden som aldri før, og det innebærer ofte at produktet må lakkeres eller PVD-behandles. 

Hva er PVD?

PVD-behandling er en slags impregnering av beslag som koster litt mer, men som til gjengjeld gir en dypere farge og en mye mer slitesterk overflate. 

Varer lenger

Knotter og håndtak som er behandlet med PVD vil holde seg mye lenger. Dersom du har mulighet til å velge, anbefaler vi at vi velger PVD-behandling på dine produkter. 

For deg som vil gjøre det unikt

Vi monterer gjerne knotter og håndtak på bakplater, noe som betyr at du har mulighet til å designe dine egne produkter. Velg knotter og håndtak fra R. Bergersen AS om du vil at møblene dine skal være et blikkfang og at hjemmet ditt skal være unikt.

Enkel montering og høy kvalitet

Vi har mange lekre knotter og dørhåndtak, uten at det går på bekostning av kvaliteten. 

Slitesterkt

Våre produkter er laget av slitesterke materialer i høy kvalitet, slik at de skal holde seg like fine – også når de blir godt brukt. Det betyr at dine knotter og håndtak kommer til å fremstå som nye, år etter år. 

Enkel montering

Det er enkelt å montere knotter og dørhåndtak på skap, kommoder og annet møblement. Våre innfestninger passer også de aller fleste dørblad. 

Ta kontakt

Skulle du likevel ha spørsmål er det bare å ta kontakt med oss – vi har lang erfaring med beslag og montering, og har mange gode råd som løser dine problemer. 

Velkommen til oss

Kom gjerne innom vår butikk i Trondheimsveien 47 eller vår butikk i Harbitzalleen 19 i Oslo for en hyggelig prat. Her får du prate med kyndige fagfolk som kan inspirere deg til å tenke nytt og helhetlig. Vi har lang erfaring med å bistå kunder i ulike faser av livet, og har arbeidet med prosjekter av alle slag. Velkommen til oss!

R. Bergersen AS

Vi er totalleverandør av sikkerhets- og beslagløsninger til private og offentlige kunder, og har mer en 40 års erfaring i bransjen. I løpet av disse årene har vi fått stor tillit på markedet

I nettbutikken vår finner du det du trenger av beslag til dør og vindu samt interiørartikler til kjøkken og bad. Du kan også besøke oss i Trondheimsveien 47 for å se en omfattende utstilling av våre produkter.

Lurer du på noe? Send oss en melding!

[contact-form-7 404 "Ikke funnet"]