Inspirasjon til kjøkkenet

Hos oss får du inspirasjon til knotter og håndtak på kjøkkenet. Med våre produkter får du drømmekjøkkenet som du alltid har ønsket deg.

Er du ute etter gode løsninger og inspirasjon til ditt kjøkken? Hva med oppdatere kjøkkenhåndtakene med et unikt design? R. Bergersen er ledende innen beslagløsninger, og det første stedet du bør gå dersom du ønsker mye å velge i. Vi kombinerer kvalitet og design, og leverer unike produkter du ikke finner andre steder. 

Les videre hvis du trenger inspirasjon til kjøkkenet.

Beslag til kjøkken – vi gir deg kjøkkeninspirasjon

Er stilen din minimalistisk, moderne, romantisk eller landlig? Vi har flotte håndtak og knotter til skap og skuffer som passer til akkurat din stil. Du kan selvfølgelig velge å bruke standardhåndtakene som fulgte med det nye kjøkkenet ditt, men hvis du ønsker å løfte designet til noe helt nytt og unikt er R. Bergersen det naturlige førstevalget. 

Uansett om du trenger håndtak til det nye kjøkkenet ditt eller skal skifte ut håndtakene på kjøkkenet du allerede har, finner du inspirasjonen du trenger for å skape en unik stil hos oss. Vi har knagger, knotter og møbelhåndtak for å skape en helt unik stil på ditt kjøkken

PVD-behandling for uslåelig kvalitet

Til kjøkkeninnredning har vi et stort utvalg av håndtak og beslag som er PVD-behandlet. Behandlingen gjør produktene mer slitesterke, og gjør at fargen ser like fin ut selv etter år med god bruk. PVD-behandling er en slags impregnering som koster litt mer, men som gir dypere farge og en mye mer slitesterk overflate som er enklere å rengjøre. Har du mulighet til å velge, anbefaler vi PVD-behandling. 

Messing

Messing er et godt og klassisk fargevalg som både kan brukes til å forsterke en elegant stil, eller til å mikse og matche med moderne designelementer. Få håndtakene til å poppe ved å montere messingbeslag på skapfronter i kalde farger, som grått, blått eller hvitt. 

Hos R. Bergersen finner du polert eller matt messing, i tillegg til antikk messing. Sistnevnte er et godt valg hvis du foretrekker en historisk eller romantisk stil. 

Hvitt beslag

Er du ute etter et stilrent og tidløst uttrykk, kan hvite beslag være et godt valg. Hos R. Bergersen finner du hvite møbelknotter, håndtak, overflater og interiørartikler. Dermed kan du tenke helhetlig når du besøker oss for inspirasjon til kjøkkenet. 

Sort beslag

Sort blir bare mer og mer populært på både kjøkken, bad og garderobe. Derfor har vi et stort utvalg sorte produkter hos R. Bergersen. Med utvalget vårt kan du matche alt fra møbelknotter til dørhåndtak på kjøkkenet og annet interiør – her er det bare fantasien som setter grenser. 

Inspirasjon til kjøkkeninteriør

Bergersen Sikkerhet og Design er ledende innen beslag og funksjonelle løsninger. I tillegg til et stort utvalg knotter og håndtak, har vi også et stadig voksende utvalg av flott interiør til kjøkkenet. Hos oss finner du blant annet:

  • Brødbokser
  • Salt- og pepperbøsser
  • Lysestaker
  • Kjøkkenrullholdere
  • Gryteunderlag
  • Bord
  • Glass

Vi fører kjente merkevarer fra produsenter som FROST og d line. Hos oss finner du alt du trenger til ditt nye kjøkken, fra håndtak til interiør, slik at du kan skape den stilen du alltid har drømt om. Hent inspirasjon til ditt kjøkken i vår nettbutikk. 

Kvalitet, funksjonalitet og design

Kjøkkenbeslag skal tåle å bli brukt. De skal ikke bare utsettes for matos og søl fra matlaging, men også rengjøringsprodukter. I tillegg skal de tåle høy trafikk og tøff hverdagsbehandling, spesielt hvis det er barn i huset – i så fall anbefaler vi at du velger knotter og håndtak som er PVD-behandlet. 

Med R. Bergersen får du høykvalitetsprodukter med god innfestning. I våre produkter får du både holdbarhet, unikt design og god funksjonalitet, år etter år. 

Kom innom og bli inspirert!

I Trondheimsveien 47 i Oslo har vi en stor utstilling med beslag og interiør. Trenger du kjøkkeninspirasjon, er dette stedet for deg. Her kan du også prate med dyktige fagfolk som kan foreslå løsninger du ikke engang hadde tenkt på selv. Hva med å matche håndtakene på kjøkkenet med knaggrekken i garderoben? Vi er med deg hele veien, fra idéprosess til montering. 

Vi produserer mange produkter selv, og kan sette sammen komplette design etter dine ønsker. Ser du for deg kjøkkenhåndtak montert på matchende bakplate? Ikke noe problem – vi lager det aller meste på forespørsel. 

Besøk oss i dag for en uforpliktende prat, eller klikk hjem varene direkte fra nettbutikken. Vi gleder oss til å hjelpe deg med kjøkkeninspirasjon!

R. Bergersen AS

Vi er totalleverandør av sikkerhets- og beslagløsninger til private og offentlige kunder, og har mer en 40 års erfaring i bransjen. I løpet av disse årene har vi fått stor tillit på markedet

I nettbutikken vår finner du det du trenger av beslag til dør og vindu samt interiørartikler til kjøkken og bad. Du kan også besøke oss i Trondheimsveien 47 for å se en omfattende utstilling av våre produkter.

Lurer du på noe? Send oss en melding!

[contact-form-7 404 "Ikke funnet"]