Inspirasjonsmagasin Bolig

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Våre produkter skal være flotte, solide, og med lang levetid

R. Bergersen AS har hatt gleden av å berike og fornye norske hjem og hus med flotte interiørbeslag i 50 år. Siden 1972 har vi utviklet, og fortsetter stadig å utvikle vårt sortiment med målsetting å levere de interiørbeslag du som kunde ønsker innen både trendy, tradisjonelle eler klassiske stilarter.

R. Bergersen er din komplette leverandør innen lås og beslag.

I dette magasinet vil du kunne se noen av våre løsninger, og noen av de merkevarene vi representerer.

Inspirasjonsmagasin Hytte

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Våre inspirasjonsbrosjyrer

På denne siden vil du finne våre inspirasjonsbrosjyrer laget for å inspirere deg neste gang du skal gå i gang med planleggingen av interiøret eller andre deler av boligen, eller hytta.

VI I R. BERGERSEN HJELPER DEG GJERNE MED Å SETTE SAMMEN HELE INTERIØRET NÅR DET KOMMER TIL DETALJER INNEN DØRMILJØ, GARDEROBE, BAD & KJØKKEN

I alle våre butikker jobber det fagkyndig personell med lang erfaring fra ulike bransjer. Noen har vært her siden vi startet andre begynner reisen sin i år. Sammen skaper vi et trivelig miljø på arbeidsplassen og det smitter gjerne over i iveren med å hjelpe våre kunder med gode løsninger til små og store prosjekter. Vi vet godt hva som passer ulike stilepoker og hjem og gleder oss til å hjelpe deg neste gang du er innom. Vi håper brosjyrene på denne siden kan være til hjelp når det kommer til valgt av flotte produkter tilpasset ditt hjem.