Håndtak til kjøkken

Håndtak til kjøkkenskap har mye å si for den helhetlige stilen og følelsen i rommet. Vi tilbyr et bredt utvalg av moderne og stilrene knotter og håndtak

På kjøkkenet er knotter og håndtak en viktig detalj som skal passe til resten av rommet, både når det kommer til innredning, fargevalg og teksturer. Ikke minst skal de være funksjonelle. Vi har håndtak til kjøkkenskap i ulike farger og materialer, slik at du skal finne en perfekt match til ditt kjøkken. 

Velg beslag fra R. Bergersen som er behagelig å holde i og enkelt å bruke. Vi har flere flotte modeller i sortimentet.

Kjøkkenhåndtak i høy kvalitet

Bergersen Sikkerhet & Design er ledende innen sikkerhetsløsninger og beslag i Norge. Dette skyldes vårt kombinerte fokus på både kvalitet og design.

Først og fremst er vi opptatt av å tilby produkter av høy kvalitet som varer lenge. Velger du et produkt med høyere kvalitet sparer du penger i lengden, da produktene holder seg like fine år etter år med minimalt med vedlikehold. 

Kjente merkevarer

Vi er også en av få aktører på markedet som tilbyr designprodukter fra kjente merkevarer som Turnstyle, Armac Martin og Buster+Punch. Vi mener godt design hever både kvalitet, velvære og generell standard. 

Derfor finner du møbelhåndtak i slitesterke og vedlikeholdsvennlige materialer i vår nettbutikk. 

Knotter og håndtak

Med nye håndtak og knotter til kjøkkenet kan du enkelt freshe opp skap og skuffer, og lage din helt egne stil. Hvis du nettopp har flyttet inn i en ny bolig, er dette en enkel måte å sette sitt eget preg på hjemmet. Skift ut de gamle håndtakene til noe som passer deg bedre, og dermed har du skapt et kjøkken som passer deg.

Knotter og håndtak fra R. Bergersen kommer i mange forskjellige former og utførelser. Dermed kan du være sikker på at vi har noe som passer til den stilen du ønsker. 

Oppgrader eksisterende innredning

Man kan fint oppgradere et kjøkkenskap uten å bytte selve skroget. Dette er en enkel og rimelig måte å oppgradere kjøkkenet på. Gi nytt liv til gamle skap og skuffer med uorginale eller klassiske håndtak. I vår nettbutikk finner du det beste fra begge verdener. 

Lek med farger

Gå for en farge og tekstur som glir sømløst i ett sammen med resten av kjøkkeninnredningen, eller gå for en kontrastfarge som får frontene til å poppe. Både gull og sort er populære farger som begge på enkelt vis gir denne effekten. 

Nytt kjøkken trenger nye håndtak

Dersom du skal renovere kjøkkenet, bytter man gjerne ut alt. Ofte kommer kjøkkeninnredningen med håndtak som hører til, men du kan også spesialtilpasse alle elementer etter dine ønsker og behov. 

Dersom du ikke er helt fornøyd med stilen eller fargevalget på håndtakene som hører til innredningen, kan du bytte dem ut med nye håndtak til kjøkken fra R. Bergersen. 

Bredt utvalg

Vi har et bredt utvalg av kjøkkenhåndtak som oppfyller strenge krav til både design og kvalitet. Det sikrer deg et tidløst resultat du kan leve lenge med. 

Finn din stil

Håndtak kommer i mange fasonger og farger. Det gjør at du kan skape akkurat det uttrykket du ønsker på kjøkkenet. Vi har et bredt utvalg av moderne og klassiske håndtak til kjøkken i vår nettbutikk, slik at du skal finne akkurat det du er på jakt etter.

Sorte knotter og håndtak

Sorte håndtak på kjøkkenskapene skaper et blikkfang og fremhever fronten på skapene bedre. Du kan også velge sorte håndtak til en sort front for et sømløst utseende. 

Sorte kjøkkenhåndtak er blant de mest populære i nettbutikken vår, nettopp fordi de gir det stilrene og minimalistiske uttrykket som preger interiørbildet i dag. Sort passer også fint til de fleste farger og stiluttrykk, noe som gjør dem enkle å kombinere med hvitevarer, innredning og øvrige detaljer. 

Håndtak i bronse

En annen favortittfarge i sortimentet vårt er bronse. Vi har håndtak til kjøkken i bronse fra Buster + Punch i Smoked Bronze. Disse gir et klassisk uttrykk og er et perfekt tilskudd til et moderne, rustikt kjøkken. Håndtakene har en behagelig gripeflate og kommer i tre ulike størrelser. 

Vi har også kjøkkenhåndtak i antikk bronse. Disse gir et røft og rustikt uttrykk, og passer like fint til en industriell som en bohemsk stil. Disse fremstår som dekor i seg selv. 

Håndtak i gull

En annen populær farge på kjøkkenhåndtak er gull, en farge som i likhet med sort går til det meste. Velger du et håndtak i glatt struktur får du et moderne utrykk, og velger du struktur får innredningen raskt et røffere utseende. Velg den stilen som passer deg best. 

Vi har kjøkkenhåndtak i gull fra blant andre Turnstyle og Buster+Punch. Sjekk nettbutikken vår for oppdatert utvalg. 

Håndtak i krom

Kjøkkenhåndtak i krom har lenge vært en favoritt blant nordmenn og er fortsatt blant bestselgerne våre. Vi ser ofte denne fargen i kombinasjon med den skandinaviske stilen. Hos R. Bergeren får du håndtak til kjøkken i krom som passer både et moderne og klassisk kjøkken. 

I likhet med gull og sort er sølvfarget krom en farge som passer til de aller fleste farger, teksturer og stilarter. Det gjør håndtakene enkle å style sammen med andre interørdetaljer. Med håndtak til kjøkkenskap i krom får du et tidløst kjøkken som holder seg aktuelt lenge.

Håndtak i messing

Våre håndtak i messing kommer med ulike overflatebehandlinger, deriblant antikk, børstet og polert. Det gir deg et hav av alternativer og muligheten til å tilpasse beslaget akkurat den stilen du er på jakt etter. 

Vi har håndtak i messing fra merker som Buster + Punch, Armac Martin og Formani. Se nettbutikken vår for oppdatert utvalg. 

Håndtak i rustfritt stål

Rustfritt stål er et robust materiale som tåler godt fysisk og kjemisk slitasje. Velger du et håndtak til kjøkkenskapet ditt i rustfritt stål får du et produkt som holder seg år etter år. 

Sølvfarget stål er lett å kombinere med andre farger og materialer og gir et moderne og nøytralt uttrykk – perfekt hvis du ønsker et skandinavisk design på kjøkkenet. Vi har håndtak i både børstet og polert rustfritt stål, fra blant annet merkene Frost og Formani. Se nettbutikken for oppdatert utvalg. 

Eksperter på sikkerhet og design

Bergersen Sikkerhet & Design spesialiserer seg på sikkerhets- og beslag løsninger til private og profesjonelle kunder. Siden vi ble etablert i 1975 har vi opparbeidet oss en stor tillit i markedet, og vi har vært leverandør til en rekke små og store prosjekter med strenge sikkerhetskrav.

Velkommen til butikken

Dersom du ønsker å se på produktene fysisk i butikk, kan du besøke vårt showroom i Trondheimsveien 47. Her har vi et bredt utvalg av håndtak til kjøkkenskap og annet beslag du kan la deg inspirere av. 

Skulle du ikke finne det du leter etter, kan du få god hjelp av en av våre dyktige fagfolk. Vi kan komme med tips til skreddersydde løsninger, og har mange produkter du kan velge mellom.

Besøk nettbutikken for å se vårt store utvalg av håndtak til kjøkkenskap. 

R. Bergersen AS

Vi er totalleverandør av sikkerhets- og beslagløsninger til private og offentlige kunder, og har mer en 40 års erfaring i bransjen. I løpet av disse årene har vi fått stor tillit på markedet

I nettbutikken vår finner du det du trenger av beslag til dør og vindu samt interiørartikler til kjøkken og bad. Du kan også besøke i Trondheimsveien 47 for å se en omfattende utstilling av våre produkter.

Lurer du på noe? Send oss en melding!

[contact-form-7 404 "Ikke funnet"]