Dørhåndtak med kodelås

Et dørhåndtak med kodelås gir deg trygghet på kontoret. Hos R. Bergersen finner du et bredt utvalg av elektriske kodelåser.

Sikkerhet er viktig på arbeidsplassen, enten det er et kontorbygg eller en frisørsalong. Vi leverer dørhåndtak med kodelås som passer ypperlig til små og store bedrifter. 

Vi leverer dørhåndtak med kodelås fra produsenten TrioVing. De er enkle å montere og kan brukes med én gang. Kodelåsen kommer med en låseknapp som gir deg mulighet til å sette vrideren i åpen stilling. Den elektriske koden går på batteri, og du beholder koden din ved batteribytte. Med andre ord: Dørhåndtakene gir deg sikkerhet på en enkel og brukervennlig måte. 

Se vårt utvalg av dørhåndtak med kodelås i nettbutikken. 

Få kontroll over hvem som kommer og går

Bergersen Sikkerhet og Design har levert lås- og beslagsløsninger i over 40 år. Vi er spesialister på å finne gode og helhetlige løsninger for kundene våre, tilpasset den enkeltes behov. Vi gir deg trygghet på arbeidsplassen.

Ønsker du bedre kontroll på hvem som har adgang til visse rom på kontoret eller i butikken? Våre dørhåndtak med kodelås er beregnet til innvendig bruk i offentlige bygg og næringsbygg for å øke sikkerheten på en brukervennlig måte. Med en kodelås slipper du også behovet for mekaniske nøkler. 

Et dørhåndtak med kodelås passer like godt i kontorbygg og institusjoner, som hos mindre virksomheter som butikker, bensinstasjoner og barnehager. Vi har også dørhåndtak med kodelås til terrassedører. 

Smarte funksjoner

Dørhåndtakene har et enkelt og delikat design og passer inn i de fleste rom. Ikke minst kommer de med en rekke nyttige funksjoner: 

Batteridrevet

De elektriske kodelåsene er batteridrevet og leveres normalt med batterier ferdig montert. Levetiden på disse er rundt 2 år ved normal bruk. 

Automatisk låsing

Du kan innstille kodelåsen til å automatisk låse døren når den lukkes. Denne funksjonen kan enkelt skrus på eller av ved hjelp av administratorkoden. 

Åpen stilling

Er du for eksempel alene på kontoret, kan det fort bli tungvint å taste inn koden hver gang du skal inn og ut av døren. For å gjøre arbeidsdagen enklere kan du sette kodelåsen i åpen stilling, og heller aktivere låsen igjen når du skal gå for dagen. 

Brukerkoder 

Kodelåsen er enkel å bruke, og du kan lagre opptil 9 individuelle brukerkoder. Kodene kan bestå av 4 til 6 siffer og slettes og endres individuelt ved behov. 

Administratorkode

Før du kan ta i bruk kodelåsen, må du programmere en administratorkode. Denne styrer brukerkoder og andre innstillinger på kodelåsen. 

Sikkerhetsblokkering

Med et dørhåndtak med dørlås får du et innebygd sikkerhetssystem som blokkerer låsen dersom koden tastes inn feil fem ganger på rad. Blokkeringen oppheves igjen ved å taste riktig kode to ganger på rad. 

Materialer av god kvalitet

Bergersen har lang fartstid i bransjen, og vårt gode rykte skyldes blant annet vårt fokus på designprodukter av høy kvalitet. Du finner derfor et bredt utvalg av produkter laget med sterke og holdbare materialer i butikken vår.

Dørhåndtakene fra TrioVing kommer i mattbørstet stål og mattkrommet zink. Materialvalget gjør at håndtakene holder over lang tid og er enkle å vedlikeholde. Velg mellom høyre- eller venstrevendte håndtak, tilpasset din dør.

Andre kodeløsninger

I tillegg til dørhåndtak med kodelås, tilbyr vi også en rekke andre sikkerhets- og adgangsløsninger til ytterdører. Vi har et bredt utvalg av elektronisk adgangskontroll, både til offentlige bygg og borettslag. I sortimentet vårt finner du alt fra tradisjonelle låssystemer til moderne adgangskontroller.

Med en adgangskontroll fra R. Bergersen får du:

  • Sikker lagring
  • Enkel installasjon
  • Enkel administrasjon
  • Stor montør- og serviceavdeling
  • Spesialtilpasning av beslag og dekkplater

Vi leverer adgangskontroll fra ledende leverandører som Yale Doorman, Danalock, eKey, Salto, Siedle, Intratone og Aiphone. Kontakt oss gjerne for skreddersydde løsninger til ditt behov. Vi tilbyr bistand hele veien – fra idéprosess og salg til montering og ferdigstillelse. Uansett hvilken løsning du går for, står både design og funksjon i fokus. 

Som totalleverandør innen adgangs- og sikkerhetsløsninger kartlegger vi ditt behov, og leverer og utfører service. Dermed trenger du kun å forholde deg til én leverandør. 

Besøk oss for inspirasjon

Trenger du mer inspirasjon? Besøk oss i Trondheimsveien 47 og sjekk ut vårt brede utvalg av dørhåndtak og beslag. Finner du ikke det du leter etter, så ta gjerne kontakt med en av våre dyktige fagfolk. Vi har lang erfaring når det kommer til produkter og løsninger til boliger, og kan komme med tips til skreddersydde løsninger. 

Bergersen er totalleverandør av beslag- og sikkerhetsløsninger. Vi leverer kvalitetsprodukter til både det profesjonelle markedet og forbrukermarkedet. Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål til våre produkter. 

Vi hjelper deg gjerne med en skreddersydd løsning, enten du trenger et dørhåndtak med kodelås eller adgangskontroll.