Design bad

Skal du velge design på badet? Her er noen av de største baderomstrendene akkurat nå. Les mer eller klikk deg gjennom sortimentet for å bli inspirert.

Bruk mye tid på å planlegge

Når du skal designe et nytt bad er det viktig å ta seg god tid til å planlegge. Etter at badet er ferdig er det vanskelig å gjøre endringer, både når det gjelder planløsning og design. Det første du bør gjøre er derfor å sette deg ned med penn og papir, og prøve deg frem ved å tegne. Husk å tenke på gode oppbevaringsløsninger og skreddersy dem etter dine behov.

Når planløsningen er i boks er det på tide å bestemme seg for fliser, farger og design. Hos R. Bergersen får du flotte produkter av høy kvalitet, med høyt fokus på både funksjonalitet og design. Det betyr at du får fint og praktisk interiør som varer lenge.

De fleste er enige i at forandring fryder, men noen ganger blir oppussingen så krevende at man glemmer å ha det moro underveis. Heldigvis er vi her for å hjelpe deg. Kom innom butikken vår i Trondheimsveien 47 for å prate med dyktige fagfolk, og se utstillingen vår av baderomsinteriør for å bli inspirert. Vi er med deg hele veien, fra idéstadiet til monteringen.

Les mer: Bad inspirasjon

Baderomstilbehøret du ønsker deg

Få et gjennomført og pent uttrykk ved å matche baderomsmøblene med tilbehøret. Ved å leke med farger og interiør kan du gjøre badet mer personlig, og det er perfekt å starte med tilbehøret. Tilbehør er akkurat som smykker – bruk dem til å kle badet opp eller ned etter anledning og humør. 

Mulighetene er mange når det gjelder baderomsdesign, og derfor er det kanskje ekstra vanskelig å velge hvilken retning du skal gå. Bruk mye tid på å tenke og planlegge – ønsker du at badet skal være en varm oase for spa og velvære? Eller ønsker du et praktisk og tidløst bad som dekker behovene til hele familien? 

Uansett hvilken stil du velger, finner du både tilbehør, møbler og beslag hos R. Bergersen. Miks og match farger for et morsomt uttrykk, eller hold deg til én fargepalett for et stilrent uttrykk. 

Gjennomført stil på badet

For at du skal kunne tenke helhetlig og få et gjennomført resultat, har vi et stort utvalg av baderomsinteriør. Ikke glem å matche interiøret med tilbehør, dørhåndtak, knotter, knagger og dusjsett. Alt dette og mye mer finner du hos oss.

Håndkleholdere

Hold håndklærne rene og tørre med flotte håndkleholdere. Vi har gulvmodeller som tar seg flott ut, og veggmonterte holdere som sparer plass. I sortimentet vårt kan du velge mellom både enkel, dobbel og trippel håndklestang, i tillegg til matchende kroker, knagger og ringer – perfekt for storfamilien med hvert sitt håndkle. 

Knagger og håndtak

Bergersen Sikkerhet og Design er ledende på beslag, og vi har mange flotte knagger og møbelhåndtak som du kan velge mellom. Miks og match ulike farger og materialer, og skap din helt egne stil. Ikke glem å matche baderomsinteriøret med et av våre flotte dørhåndtak for et virkelig gjennomført design på badet. 

Speil

Speil, speil på veggen der – speilet kan være et kunstverk helt alene, men er også et praktisk møbel på badet. Har du behov for ekstra oppbevaring passer et speilskap ypperlig. Her kan du oppbevare alt fra tannbørste til sminke.

Speilet kan også brukes til å skape en illusjon av et større rom. Velg speil med belysning for å få godt arbeidslys når du sminker deg, eller speil med ramme for å fremheve en elegant og romantisk stil. 

I dusjen

Vi har flotte dusjsett fra blant annet Primy og blandebatteri til både dusj og badekar. Velg mellom flott design og spennende fargevalg som rustrødt, sand og amber. Med disse produktene får du et virkelig unikt bad. Ønsker du veggmonterte såpedispensere som matcher resten av dusjen, finner du det hos oss. 

Holdere til toalettrull og -børste

Helheten ligger i detaljene, og derfor må du ikke glemme holdere til toalettrull og -børste. Vi har kombinasjonsprodukter som tar seg flott ut, eller matchende sett. Velg blant gulvmodeller eller produkter som monteres på veggen. 

Les mer: Toalettrullholder

Fornye badet ditt uten å renovere

Du trenger ikke rive det gamle badet for å freshe opp rommet. Å bytte ut gamle håndtak og knotter er for eksempel en enkel og effektiv måte å friske opp gammelt interiør på. Det er heller ingenting i veien for å pusse ned gamle baderomsmøbler og gi dem et friskt strøk maling. 

Her er noen enkle designgrep du kan ta for å fornye badet, uten å renovere:

  • Bytt ut gamle lamper
  • Legg nye fuger mellom flisene
  • Kjøp nytt tilbehør som såpedispensere og toalettrullholdere
  • Kast de gamle håndklærne og kjøp nye i moderne farger
  • Bytt ut gamle møbelhåndtak, knagger, kroker og håndkleholdere

Kom gjerne innom oss i Trondheimsveien 47 hvis du vil ha tips og råd til fornyelse av badet. Vi har mer enn 40 års erfaring på markedet, og er flinke til å se løsninger som møter de fleste behov. 

Design ditt nye bad med møbelbeslag fra R. Bergersen

Bergersen Sikkerhet og Design er totalleverandør av beslag. Er du ute etter tilbehør til dører, vinduer, møbler eller resten av boligen, finner du flotte valgmuligheter hos oss. Vi oppfordrer våre kunder til å tenke helhetlig når de designer sine hjem, og tilbyr derfor et stort utvalg av materialer, farger, stiler og utforminger.

Farger er populært, og det betyr ofte at produktet må lakkeres eller PVD-behandles. PVD-behandling er en slags impregnering som koster litt mer, men som gir en dypere farge og en mye mer slitesterk overflate. Det betyr at de holder seg like fine år etter år, selv når de blir godt brukt. Mange av våre produkter er PVD behandlet, og vi anbefaler dette om du har mulighet for å velge

Bergersen Sikkerhet og Design bistår deg hele veien, fra salg til montering. Vi kan også sette sammen produkter etter kundens ønsker, og hjelper deg gjerne med design på badet. Kanskje vi har løsningene du ikke engang hadde tenkt på selv? Kom innom oss for en uforpliktende prat!

R. Bergersen AS

Vi er totalleverandør av sikkerhets- og beslagløsninger til private og offentlige kunder, og har mer en 40 års erfaring i bransjen. I løpet av disse årene har vi fått stor tillit på markedet

I nettbutikken vår finner du det du trenger av beslag til dør og vindu samt interiørartikler til kjøkken og bad. Du kan også besøke oss i Trondheimsveien 47 for å se en omfattende utstilling av våre produkter.

Lurer du på noe? Send oss en melding!

[contact-form-7 404 "Ikke funnet"]