Bad interiør 

Skal du friske opp badet eller innrede et helt nytt baderom? R. Bergersen har masse kult tilbehør og interiør til bad. Finn din stil, se nyheter i nettbutikken eller les videre for inspirasjon.

Baderom interiør – stort utvalg av tilbehør til badet

Bergersen Sikkerhet og Design har et stort utvalg tilbehør til ditt baderom. Velg mellom forskjellige stiler på produkter fra kjente varemerker som VIPP, Frost, Primy og Formani, i tillegg til TIGER.

Vi er stolte av å tilby produkter av god kvalitet som gjør forskjell på ethvert baderom og som varer og holder seg pent. Etter 40 år i bransjen har vi fått god erfaring og kunnskap innenfor design og interiør på bad.  

Håndtak og knagger

Uansett hvilken stil du velger å ha på badet ditt har vi kroker, knagger og håndtak som passer og er enkle å montere på egen hånd på ditt baderom. Interiør og design inkluderer selv de minste komponenter og knagger har en stor rolle i helheten. 

Mix og match som du vil, både på badet og i resten av hjemmet for å skape en rød tråd og binde rommene sammen.

Speil til badet

Speil er et av badets viktigste tilbehør og en god måte å utnytte plassen på. Ikke bare får det rommet til å virke større, men det er også perfekt til oppbevaring av hudpleieprodukter, sminke, tannbørste, barbermaskin eller andre ting du har på badet. 

Vi har speil i forskjellige former og stiler til all slags bruk, samt speilholdere og stativ slik at du får satt opp speilet akkurat slik du vil ha det på ditt bad. Interiør blir mer spennende med et stort utvalg å velge mellom. 

Dusjtilbehør 

Når det kommer til baderom og interiør er dusjen et viktig element. Også den kan innredes både pent og smart med vårt dusjtilbehør. 

Blant annet tilbyr vi veggmonterte såpedispensere og såpehyller i forskjellige farger og stiler, dusjnaler og dusjhoder. Vi har også både flotte takdusjer og elegante badekarbatterier. 

Håndkleholdere

Håndkleholdere er fine elementer som hjelper deg å holde baderommet ryddig og bidrar til et flott interiør. Bad og kjøkken er begge fine rom å bruke dem i.

Bergersen Sikkerhet og Design tilbyr både frittstående og veggmontere håndkleholdere hvor du kan velge mellom knagger, kroker, ringer eller stenger.

Annet smått til baderommet

Helheten ligger i detaljene og det er viktig å se på de minste detaljene som like viktig når det kommer til bad og interiør. Vi tilbyr flotte toalettrullholdere i god kvalitet som står i stil med resten av badet ditt. Velg en såpedispenser som matcher og en søppelbøtte som møter dine behov.

Interiør til bad – kjøp nyheter i butikk eller på nett

Om du er på utkikk etter interiør til bad kan du komme innom oss i våre lokaler i Trondheimsveien 47 eller bli inspirert i vår nettbutikk. Vi hjelper deg gjerne med tips og råd samt finne nye og smarte løsninger for ditt baderom; både interiør, design og tilbehør. 

La oss hjelpe deg å gjøre oppussing litt morsommere! R. Bergersen tilbyr kvalitetssikret og stilfullt tilbehør og interiør til bad, kjøkken og garderobe. 

R Bergersen Sikkerhet og Design har tilbehør og interiør til baderom når du skal friske opp badet, uansett størrelse og stil. Sjekk ut interiør til bad i vår nettbutikk.

R. Bergersen AS

Vi er totalleverandør av sikkerhets- og beslagløsninger til private og offentlige kunder, og har mer en 40 års erfaring i bransjen. I løpet av disse årene har vi fått stor tillit på markedet

I nettbutikken vår finner du det du trenger av beslag til dør og vindu samt interiørartikler til kjøkken og bad. Du kan også besøke oss i Trondheimsveien 47 for å se en omfattende utstilling av våre produkter.

Lurer du på noe? Send oss en melding!

[contact-form-7 404 "Ikke funnet"]