Inspirasjon til bad

Renovering og fornyelse hjemme hos deg selv er veldig morsomt, men kan også by på noen krevende utfordringer. Vi gir deg baderomsinspirasjon, enten du skal totalrenovere eller friske opp et eksisterende bad.

Det er mange muligheter å vurdere og valg som skal tas når badet skal pusses opp. Her får du baderomsinspirasjon slik at det blir litt enklere å planlegge nytt bad. La deg inspirere til smarte løsninger og flott design som holder seg godt år etter år. 

Vi gir deg inspirasjon til bad

Hos R. Bergersen Sikkerhet og Design får du baderomsinspirasjon når du skal fornye badet. Vi har produkter av høy kvalitet med god funksjonalitet som ser like fine ut, selv når de blir godt brukt. 

Se utvalget på nett eller kom innom

Klikk deg gjennom sortimentet for å bli inspirert, eller kom innom oss i Trondheimsveien 47 i Oslo. Her har vi en flott utstilling av baderomsinteriør og matchende beslag, slik at du kan bli inspirert til å tenke helhetlig når du skal pusse opp badet. 

Alt fra kraner til tannbørsteholdere

Trenger du inspirasjon til baderomskraner? Eller interiørartikler som tannbørsteholdere og toalettrullholdere? Eller kanskje du trenger oppbevaringsmuligheter i form av flotte knagger og knotter. Vi har det du trenger. Du kan også matche alt fra dørhåndtaket til toalettbørsteholderen hvis du skulle ønske det. 

Ledende innen design, beslag og sikkerhet

Og hvorfor stoppe der? Hos R. Bergersen Sikkerhet og Design finner du produkter i samme gode kvalitet og vakre design til å montere på kjøkkenet, garderobe eller soverommet. Vi er ledende innen design, beslag og sikkerhet, og gir deg gjennomtenkte produkter som du ikke finner alle andre steder. 

Baderomsinspirasjon – tenk helhetlig

Badet er et viktig rom i huset som skal oppfylle mange funksjoner, både som funksjonelt arbeidsrom og som sted for velvære. Når man først har pusset opp badet kan det ikke endres etterpå, og derfor er det svært viktig å tenke nøye gjennom alt fra planløsning til oppbevaringsmuligheter. 

Et praktisk baderom 

Det skal i tillegg være praktisk å bruke, både i dag og noen år frem i tid. Ta hensyn til dette når du henter inspirasjon til badet. 

Hvis det for eksempel kommer barn i familien, må badet plutselig oppfylle andre behov enn da dere bare var to. Derfor kan det være lurt å se for seg hvor livet er på vei. 

Smarte løsninger på badet

Hos R. Bergersen Sikkerhet og Design finner du interiør og tilbehør som du vil trives med. Vi har mange flotte og smarte løsninger, både for store og små bad. Her er noen av produktene du kan ha bruk for på badet:

Til inspirasjon: Håndklestenger og knagger

Alle baderom må ha en plass for håndklær til tørk. Du kan enten ha håndkleoppheng som står på gulvet, eller montere stenger, knagger og stativ på veggen. 

Velger du gulvmodell står du friere til å gjøre endringer, men går på kompromiss av gulvplassen. Velger du veggoppheng må du tenke nøye over plasseringen, og skal det bores i fliser bør du leie fagfolk til å gjøre jobben for å unngå sprekker. 

Hos R. Bergersen Sikkerhet og Design finner du matchende håndklestenger, knagger og møbelknotter. Hos oss er alt lagt til rette for deg som vil tenke helhetlig når du planlegger badet. 

Les mer: Håndkleholder

Til inspirasjon: Toalettrulleholder

Finishen ligger i detaljene, og en flott toalettrullholder kan være det som setter prikken over i-en på det nye badet ditt. I sortimentet vårt finner du både veggmonterte holdere og gulvmodeller. 

Vi har også praktiske og fine kombinasjonsprodukter for toalettrull og toalettbørste, slik at du har alt du trenger for å holde det rent og ryddig på badet. 

Klikk deg gjennom sortimentet for å se alle mulighetene i ulike utforminger og farger. 

Til inspirasjon: Interiør

Intet baderom er komplett uten såpedispenser, tannglassholder og skittentøyskurv. Alt dette og mye mer finner du hos R. Bergersen Sikkerhet og Design – selvfølgelig med mulighet til å mikse og matche slik du ønsker. 

Fornyelse av ditt bad

Ønsker du mange valgmuligheter, er vi det naturlige førstevalget. Vi gir deg inspirasjon til fornyelse av ditt bad. 

Kjente merkevarer

Vi har kjente merkevarer som VIPP, FROST og d line. Du står dermed fritt til å velge selv – vi monterer det meste på forespørsel.

Bad – inspirasjon finner du i vår butikk

Kom gjerne innom butikken vår i Trondheimsveien 47 for mer baderomsinspirasjon. Her har vi en flott utstilling og dyktige fagfolk som kan hjelpe deg i riktig retning. Velkommen til oss!

R. Bergersen Sikkerhet & Design

Vi er totalleverandør av sikkerhets- og beslagløsninger til private og offentlige kunder, og har mer en 40 års erfaring i bransjen. I løpet av disse årene har vi fått stor tillit på markedet

I nettbutikken vår finner du det du trenger av beslag til dør og vindu samt interiørartikler til kjøkken og bad. Du kan også besøke oss i Trondheimsveien 47 for å se en omfattende utstilling av våre produkter.

Lurer du på noe? Send oss en melding!

[contact-form-7 404 "Ikke funnet"]